Care sunt jocurile preferate ale lui Elon Musk

Ai fi tentat să spui că un om care este CEO şi fondator a două dintre cele mai interesante companii din lume, SpaceX şi Tesla, n-ar avea foarte mult timp liber pe care să şi-l petreacă jucându-se.

Se pare, însă, că acesta nu este cazul lui Elon Musk, antreprenor care nu conteneşte să uimească lumea întreagă. În cadrul unei discuţii pe Reddit, utilizatorii l-au întrebat pe Musk despre hobbyurile sale, printre care şi gamingul.

Acesta nu numai că a recunoscut că este un jucător avid, ci a spus și care este platforma pe care o preferă. Astfel, lumea întreagă a aflat că Musk preferă jocurile pe PC în detrimentul celor de pe consolă. Printre titlurile preferate ale lui Elon Musk se numără Overwatch, seria Fallout sau seria Mass Effect, una care spune povestea omenirii din viitor, specie care a ajuns deja să colonizeze o mare parte din Calea Lactee.

Pe lângă aceste jocuri, Musk este fan al jocurilor de strategie, precum seria Civilization sau Kerbal Space Program, un simulator care se apropie cel mai mult de ce face Elon în realitate, adică construcţia de rachete. De asemenea, unul dintre jocurile care îl atrag cel mai mult pe Musk, în mod surprinzător, este Warcraft, însă nu iteraţia modernă MMORPG World of Warcraft, ci jocul original de strategie, care a fost lansat de Blizzard Entertainment în 1994.

sursa: Adevarul.


Free WordPress Themes, Free Android Games