Alătură-te comunităţii Altfel.md

Ce sumă uriașă de bacşiş au lăsat Shakira şi Pique unui bucătar

La ei

Ce sumă uriașă de bacşiş au lăsat Shakira şi Pique unui bucătar

imagine articol

Shakira și Pique și-au petrecut vacanța în Ibiza, alături de cei doi copii ai lor, Milan (5 ani) și Sasha (3 ani). Celebrul cuplu a angajat un bucătar personal, care a dat lovitura: a fost plătit cu 20.000 de euro pentru o săptămână, scrie digisport.ro

Informația a fost publicată la un post de radio argentinian, de un jurnalist care a precizat că este prieten cu respectivul „chef”.

„Am un prieten care locuiește în Ibiza și a fost angajat de Shakira și Pique să le fie bucătar pentru o săptămână. Cuplul a fost încântat de cum a gătit, de cum le-a preparat micul dejul și l-au tratat foarte bine. Când s-a terminat vacanța, i-au spus că au fost foarte mulțumiți de munca lui, că le-a plăcut foarte mult mâncarea și i-au dat un bacșiș.

Pique a venit la el, l-a îmbrățișat și i-a spus: ‘Distrează-te și cumpără-ți ceva’. Apoi a băgat mâna într-un buzunar și i-a dat 10.000 de euro. Nu i-a venit să creadă când Pique a băgat mâna și în celălalt buzunar și a scos încă 10.000 de euro”, a povestit realizatorul radio.

Continuă să citești
comentarii

comentarii

Mai mult din: La ei

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top