Alătură-te comunităţii Altfel.md

De ce a murit Astori! Acesta e rezultatul autopsiei

Sport

De ce a murit Astori! Acesta e rezultatul autopsiei

imagine articol

Rezultatul autopsiei regretatului Davide Astori a fost dezvăluit. Football-Italia anunță că fostul căpitan al Fiorentinei a decedat din cauza unui stop cardiac. Acesta a fost și primul verdict dat la câteva ore după aflarea teribilei vești, scrie digisport.ro

”Nu a existat un alt motiv pentru decesul lui Astori. Bătăile inimii au fost din ce în ce mai rare și într-un final s-au oprit”, susține presa din Italia.

După autopsie, au început pregătirile pentru înmormântarea care va avea loc joi, la Florența, la Catedrala Di Santa Croce.

Căpitanul Fiorentinei a decedat sâmbătă noapte, la doar 31 de ani, în camera sa de hotel din Udine, unde echipa sa urma să joace duminică în Serie A, cu formaţia locală Udinese, în etapa a 27-a din Serie A.

Toată lumea îl aprecia pe Astori, care a lăsat în urmă o soţie, Francesca şi o fetiţă de doi ani. Oficialii clubul au anunţat luni că au decis să o sprijine pe văduva lui Davide pentru tot restul vieţii.

Astfel, aceasta va primi salariul lui Astori, cât timp va trăi, putând să îi ofere micuţei o educaţie aleasă. Un gest superb al Fiorentinei, dar o consolare palidă pentru o familie care acum e cutremurată de tragedia întâmplată.

1,3 milioane de euro/an era salariul avut de Astori la Fiorentina.

Continuă să citești
comentarii

comentarii

Mai mult din: Sport

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top