Alătură-te comunităţii Altfel.md

Femeia care s-a măritat cu un candelabru

Femeia care s-a măritat cu un candelabru

imagine articol

Britanica Amanda Liberty, de 33 de ani, din Leeds, s-a măritat recent cu un candelabru în vârstă de 90 de ani. Îl cheamă Lumiere şi a fost adus tocmai din Germania. Candelabrul a fost cerut în căsătorie de Ziua Îndrăgostiţilor.

A fost iubire la prima  „sclipire”. Amanda Liberty l-a întâlnit pe candelabrul Lumiere pe site-ul eBay şi a plătit 400 de lire sterline pentru a-l aduce în Marea Britanie. „Neamţul” de 90 de ani, decorat cu nişte cristale fine, a reuşit să îi cucerească inima Amandei. Lumiere are un diametru de 55 de centimetri şi a fost singurul corp de iluminat din casa britanicei care a acceptat ca Amanda să se iubească în paralel şi cu alte 24 de veioze, sfeşnice şi lămpi. „Nu mă pot controla să nu mă îndrăgostesc de un obiect atunci când îl întâlnesc”, a explicat Liberty. Femeia este fericită că obiectele îi răspund cu aceeaşi dragoste, nu o trădează şi nu o fac să sufere din dragoste.

Amanda s-a suit pe scaun pentru a-şi săruta iubitul atârnat de tavan

Zilele trecute, Amanda a organizat nunta în casa ei din Leeds. La petrecere au participat sfeşnicele, lămpile şi lustrele pe care Liberty le-a cumpărat de-a lungul timpului. Britanica a fost diagnosticată cu o formă uşoară de boală psihică numită „obiectofilie”, care se manifestă prin atribuirea de calităţi umane obiectelor din jur şi dezvoltarea unor sentimente erotice pentru ele. Amanda doarme în pat cu iubitul ei şi poartă cu mândrie verigheta primită de la el. Ceremonia simbolică seamănă mult cu cele organizate de Erika Eiffel, care s-a măritat cu Turnul Eiffel, din Paris şi Eija-Riita Berliner-Mauer, de 54 de ani, suedeza căsătorită cu zidul Berlinului.

Şi-au unit destinele cu două verighete aurite

sursa: click.ro

Continuă să citești
comentarii

comentarii

Mai mult din:

To Top