Alătură-te comunităţii Altfel.md

(foto) Ed Sheeran, confundat cu prinţul Harry pe un suvenir cu nunta regală

Lol

(foto) Ed Sheeran, confundat cu prinţul Harry pe un suvenir cu nunta regală

imagine articol

În ajunul mult-așteptatei nunți regale, chipul lui Ed Sheeran a răsărit pe o farfurie aniversară alături de cel al frumoasei actrițe Meghan Markle, aleasa prințului Harry, notează Daily Mail.

Pregătirile pentru nunta regală, care va avea loc pe 19 mai la Palatul Windsor, sunt în plină desfășurare, iar micii comercianți din Marea Britanie nu mai știu ce să născocească pentru a profita și ei un pic de pe urma marelui eveniment. Evident, au apărut nenumărate obiecte care au ca temă nunta lui Harry și a lui Meghan Markle, însă fanii familiei regale au descoperit un suvenir pe care chipul prințului este înlocuit cu cel al unui alt roșcat celebru în întreaga lume: Ed Sheeran!

The Etsy seller behind the 'alternative' plate has since explained it was intended to be a joke
daily mail

Confuzia producătorului care își vinde marfa pe un site-ul Etsy a făcut senzație pe rețelele de socializare unde imaginile cu farfuria aniversară a devenit virală. Una dintre postări a fost făcută chiar de către fostul chef al casei regale britanice, Darren McGrady. „Îmi plac foarte mult suvenirurile cu Prințul Harry și Meghan Markle. Cred însă că unele companii ar trebui să se documenteze mai mult înainte”, a scris acesta.

Totuși, după ce a ajuns de râsul Twitter-ului, comerciantul insistă acum că este o glumă intenționată. Acesta a explicat că produsul este listat ca „obiect aniversar alternativ”, însă nu se specifică nicăieri că personajul principal ar fi înlocuit.

The plate was inspired by a souvenir mug that showed Harry instead Prince William ahead of his wedding in 2011 
Daily Mail

Producătorul a dat mai multe lămuriri explicând că s-a inspirat după o cană aniversară de la nunta regală din 2011, cea a prințului William cu Kate Middleton, pe care chipul mirelui a fost înlocuit cu cel al fratelui său. „Este complet deliberat. Când s-au căsătorit Kate și William am comandat o cană cu ei, iar când a ajuns l-am văzut pe Harry în locul lui William. Așa mi-a venit ideea să fac ceva similar pentru nunta aceasta, iar când căutam în minte un roșcat, m-am gândit că Ed este perfect”, a explicat creatorul farfuriei.

Continuă să citești
comentarii

comentarii

Mai mult din: Lol

To Top