Alătură-te comunităţii Altfel.md

(galerie foto) Aberațiile concursurilor de frumuseţe pentru copii: Modelele de 5 ani cu dinţi falşi, extensii şi botox

La ei

(galerie foto) Aberațiile concursurilor de frumuseţe pentru copii: Modelele de 5 ani cu dinţi falşi, extensii şi botox

imagine articol

Americanii sunt mari fani ai concursurilor de frumuseţe pentru copii, la care pot participa fetiţe cu vârste între 5 şi 10 ani, scrie one.ro

Părinţii sunt cei care îşi dau consimţământul pentru a participa şi chiar le supun pe acestea la tratamente faciale sau corporale. Le injectează cu botox, le epilează şi le machiază.

Tot părinţii, care ar trebui să aibă grijă în primul rând ca propriile progenituri să se bucure de o copilărie cât mai normală, cheltuie mulţi bani pe aspectul fetiţelor şi recurg la bronzare artificială, extensii de păr şi dinţi falşi.

Derapajul este inevitabil, aşa că cum a demonstrat mama unei fetiţe de doar trei ani. Aceasta a şocat publicul emisiunii „Toddlers&Tiaras”, care promovează concursurile de frumuseţe pentru copii, îmbrăcându-şi fetiţa în prostituată, precum personajul interpretat e Julia Roberts în filmul „Pretty Woman”.

Paisley, în vârstă de 3 ani, a apărut pe scenă îmbrăcată cu o fustă mini albastră, un maieu alb şi perucă blondă, iar în picioare purtând cizme înalte. Ţinuta este asemănătoare cu cea purtată de Julia Roberts, care a interpretat rolul prostituatei Vivian Ward în filmul în care a jucat alături de Richard Gere.

 

Continuă să citești
comentarii

comentarii

Mai mult din: La ei

To Top