Alătură-te comunităţii Altfel.md

(galerie foto) Femeile indiene transformate în zeițe în trening Adidas

(galerie foto) Femeile indiene transformate în zeițe în trening Adidas

imagine articol

Sam Madhu nu desenează portrete tipice ale fetelor de culoare, din acelea pe care le vezi prin toată media. În lumea ei luminată cu neoane, zeițele indience în treninguri Adidas pozează cu capete decapitate; tricourile Supreme au fost renumite Shabash („bravo” în hindi); iar Kali, zeița distrugerii și a creației, pozează în ciorapi-plasă și adidași lângă un tigru regal, scrie vice.com

„E o juxtapunere super cool și vreau ca fetele de culoare indiene să simtă că pot influența lumea cu stilul lor și, în același timp, se integrează în cultura globală”, a zis Madhu despre lucrările ei. În luna iunie, a postat pe Instagram o fată asiatică, la care se uită din oglindă Kali. Descrierea ilustrației sună așa: „Zeița mea interioară o să te facă praf”.

„Comunitatea fetelor latino și asiatice a fost foarte receptivă la arta mea, a adăugat ea. Cred că rezonează cu fetele din lucrările mele”, a zis ea. „Nu e vorba doar de fetele dintr-o anumită regiune, ci de toate femeile de culoare care nu se simt reprezentate în societate. Cred că lipsa reprezentărilor și excluderea socială e o problemă cu care s-au confruntat toate femeile de culoare. Asta ne unește comunitatea.”

 

Continuă să citești
comentarii

comentarii

Mai mult din:

To Top