Alătură-te comunităţii Altfel.md

Harvey Weinstein, filmat în timp ce era lovit și umilit într-un restaurant din Arizona

Harvey Weinstein, filmat în timp ce era lovit și umilit într-un restaurant din Arizona

Producătorul din centrul scandalului sexual de la Hollywood, izbucnit toamna trecută, a fost pălmuit și împins de un bărbat într-un restaurant din Arizona, scrie digi24.ro

Harvey Weinstein venise să mănânce la restaurantul de lângă centrul de reabilitare, unde este cazat o perioadă, după ce a fost acuzat de peste 100 de femei de agresiuni sexuale.

Producătorul nu a fost bine primit de unul dintre clienții localului. Un bărbat s-a apropiat de el, l-a lovit peste față, l-a împins și a strigat la el: „Ieși afară de aici”, potrivit The Telegraph. Întreaga scenă a fost înregistrată și publicată pe internet.

Steve, bărbatul care l-a pălmuit pe producător, l-ar fi abordat pe acesta sub pretextul de a face o poză cu el. Steve a recunoscut pentru TMZ că ar fi consumat câteva pahare de alcool înainte.

Harvey Weinstein nu a chemat poliția și a părăsit restaurantul.

Harvey Weinstein este una dintre cele mai detestate persoane din SUA după ce în octombrie, anul trecut, au ieșit la iveală peste o sută de de cazuri în care producătorul ar fi agresat sexual femei. Printre acestea se numără nume celebre precum: Angelina Jolie, Gwyneth Palltow, Ashley Judd și Rose McGowan.

Scandalul sexual de la Hollywood a dat naștere mișcării #metoo, modalitatea prin care oamenii protestează împotriva agresiunilor sexuale.

Continuă să citești
comentarii

comentarii

Mai mult din:

To Top