Alătură-te comunităţii Altfel.md

„Îl dau în judecată! Mergem la tribunal”. De ce a fost acuzat Mircea Lucescu de turci

Sport

„Îl dau în judecată! Mergem la tribunal”. De ce a fost acuzat Mircea Lucescu de turci

imagine articol

Mircea Lucescu a suferit încă un eşec pe banca Turciei (2-3 cu Albania) şi se află în scandal cu presa turcă. Un jurnalist l-a acuzat pe „Il Luce” că a convocat un fotbalist, pentru că ar fi avut o înţelegere cu impresarul acestuia, scrie digisport.ro

Românul şi-a ieşit din minţi şi a anunţat că îl va da în judecată pe jurnalist.

„Dacă acesta are dovezi pentru a susţine aceasta acuzaţie… Am spus că vreau să văd la lucru fotbaliştii care au evoluat la U21. Pe Erol l-am văzut la Dordrecht, juca mijlocaş. L-am selecţionat.

Nu voi trece peste aceste acuzaţii, mergem la tribunal pentru ca ziaristul să ne spună de unde are aceste informaţii. Nu cunosc niciun impresar. Am un trecut, am un nume. Îl voi da în judecată pe ziarist şi voi cere clarificări. Am urmărit acest jucator, este tânăr şi foarte bun. Nu trec peste!”, a spus Lucescu, pentru futbolarena.com.

Jucătorul care a dus la problemele dintre Lucescu şi presă este Erdal Alkan, fotbalistul lui Dordrecht, care nu a intrat niciun minut pe teren în duelul cu Albania.

„E o înfrângere ruşinoasă, care nu trebuie să rămână fără urmări”, titrează jurnaliştii turci, care vor o revoluţie din temelii. Se discută despre oportunitatea venirii lui Fatih Terim ca preşedinte al Federaţiei şi numirea lui Senol Guneş ca selecţioner.

Continuă să citești
comentarii

comentarii

Mai mult din: Sport

To Top