Alătură-te comunităţii Altfel.md

Imagini încântătoare! Melania Trump s-a jucat cu Gu Gu, un urs panda adorabil, la Beijing

Imagini încântătoare! Melania Trump s-a jucat cu Gu Gu, un urs panda adorabil, la Beijing

imagine articol

Melania Trump pare să se simtă foarte bine în China. Prima doamnă a SUA și-a ținut la curent fanii cu aventurile ei la Beijing pe contul personal de Twitter. Imaginile de la întâlnirea cu un panda uriaș de peste 100 de kilograme au topit inimile admiratorilor ei, scrie Click.ro.

Turneul asiatic n-a presupus numai întâlniri serioase, cu mare încărcătură politică pentru cuplul prezidențial american. Aflați într-o vizită de trei zile la Beijing, Donald și Melania Trump și-au împărțit treburile. Președintele american a încercat să câștige bunăvoința liderului chinez în confruntarea cu președinteel Coreei de Nord, iar prima doamnă a admirat atracțiile turistice. Melania nu putea rata grădina zoologică din Beijing, unde l-a hrănit pe ursul panda vedetă, Gu Gu.

Melania Trump l-a mângâiat pe Gu Gu
/ Twitter

Din păcate, prima doamnă nu s-a putut apropia de simpaticul urs dincolo de gratiile metalice. Deși cu o figură bonomă și foarte lent în aparență, Gu Gu a atacat până acum trei oameni, așa că soția lui Donald Trump a trebuit să se mulțumească să-l hrănească printre gratii. Chiar și așa, întâlnirea s-a lăsat cu multe zâmbete din partea primei doamne, care a fost cucerită de mamiferul de peste 100 de kilograme.

Melania Trump l-a hrănit pe Gu Gu printre gratii
/ Twitter

 

Continuă să citești
comentarii

comentarii

Mai mult din:

To Top