Alătură-te comunităţii Altfel.md

John Travolta, acuzat de agresiune sexuală

John Travolta, acuzat de agresiune sexuală

imagine articol

Probleme pentru actorul american, John Travolta, acum în vârstă de 63 de ani. Starul se confruntă din nou cu acuzații de agresiune sexuală, scrie digi24.ro

Travolta este acuzat de un maseur că l-a atins în mod indecent şi s-a expus gol în faţa lui. Incidentul a avut loc în anul 2000, când maseorul avea 21 de ani, iar vedeta americană 46.

Potrivit unui raport al poliţiei, care a fost obţinut de RadarOnline.com și citat de News.ro, actorul, în vârstă de 63 de ani, adept al scientologiei, l-ar fi hărţuit pe bărbat în timpul unei şedinţe de masaj ce a avut loc la o oră târzie.

Incidentul ar fi avut loc pe 15 februarie 2000, la un hotel din Palm Springs, unde Travolta ar fi cerut un masaj, spa-ul cfiind deschis exclusiv pentru actor după miezul nopţii.

Actorul ar fi atins fundul dezgolit al bărbatului, i s-ar fi expus indecent şi ar fi făcut comentarii obscene despre fantezii homosexuale.

Potrivit plângerii, Travolta şi-ar fi înlăturat de mai multe ori prosopul, dezgolindu-şi fundul, iar după ce maseurul i-ar fi administrat un tratament pentru piele, acesta i-ar fi spus că ”este foarte atrăgător” şi că l-a ”emoţionat”.

Apoi, actorul i-ar fi cerut maseurului să i se alăture în saună, ca să ”nu fie singur”. După ce i-a fost acceptată solicitarea, John Travolta ar fi rămas complet gol şi s-ar fi oferit să îi demonstreze bărbatului tehnicile de masaj pe care el le preferă.

După ce maseurul s-a aşezat pe abdomen, Travolta i-ar fi pus mâna sub prosop şi ar fi început să îi maseze partea interioară a unei coapse, după care i-ar fi masat fesele.

Potrivit plângerii, simţindu-se inconfortabil, maseurul a plecat, dar a fost urmărit de John Travolta, care i-a oferi să îi săpunească spatele în timpul duşului.

În timp ce maseurul îşi strângea echipamentul deja instalat în camera lui Travolta, unde ar fi trebuit să continue masajul, actorul i-ar fi pus acestuia mai multe întrebări indecente, cerându-i să îi spună ce ar face dacă ar întreţine relaţii sexuale cu un alt bărbat, astfel încât să aibă la ce să viseze.

Ofiţerul Mark Peters, care a ajuns la hotel pentru a realiza o investigaţie în urma plângerii maseurului, a notat faptul că bărbatul a declarat că nu i-a făcut avansuri lui Travolta şi nu a spus nimic care să îi încurajeze comportamentul. Până la sosirea ofiţerului, John Travolta nu se mai afla în hotel.

Ofiţerul a precizat că nu au existat martori, iar cazul a fost închis, Mark Peters sfătuind tânărul să vorbească cu un avocat de drept civil.

O referire la acest incident există în jurnalele fostului manager al actorului, Jonathan Krane, care a decedat în august 2016. El a scris cum i-a spus lui John Travolta să ”părăsească imediat hotelul” şi cum le-a spus reprezentanţilor hotelului că era în interesul lor să îl determine pe angajatul lor să renunţe la acuzaţii şi să convingă poliţia să nu desfăşoare o anchetă, pentru că a fost vorba doar de o neînţelegere.

În urmă cu cinci ani, actorul a fost acuzat de un alt maseur că l-a agresat.
John Travolta, născut pe 18 februarie 1954, este un actor, dansator şi cântăreţ american. A devenit cunoscut în anii 1970, după ce a apărut în serialul de televiziune ”Welcome Back, Kotter”, difuzat între anii 1975 şi 1979. Apoi, a jucat în două producţii care i-au adus celebritatea – ”Febra de sâmbătă seara/ Saturday Night Fever” (1977) şi ”Grease” (1978). Cariera lui a intrat pe o pantă descendentă în anii 1980, însă actorul a reuşit să revină în actualitate în anii 1990 şi 2000, cu roluri de compoziţie magistral interpretate, în filme precum ”Pulp Fiction”, Operaţiunea Broken Arrow”, ”Faţă în faţă/ Face/Off”, ”Cod de acces: Swordfish/ Swordfish”, ”Gaşca nebună/ Wild Hogs” şi ”Intrigi de culise/ Hairspray”.

Starul american a fost nominalizat de două ori la premiile Oscar – pentru rolurile din ”Saturday Night Fever” şi ”Pulp Fiction” – şi a câştigat un Glob de Aur pentru evoluţia sa din pelicula ”Un mafiot la Hollywood/ Get Shorty”.

Continuă să citești
comentarii

comentarii

Mai mult din:

To Top