Alătură-te comunităţii Altfel.md

Logodna dintre Prințul Harry și Meghan Markle ar putea fi amânată. Cauza ar fi Ducesa de Cambridge

Actual

Logodna dintre Prințul Harry și Meghan Markle ar putea fi amânată. Cauza ar fi Ducesa de Cambridge

imagine articol

Toți așteaptă o nouă logodnă regală.  Se credea că vestea cea mare va fi făcută publică luna aceasta, dar  încep să apară zvonuri, precum că lucrul acesta nu se va întâmpla curând, scrie okmagazine.ro

O sursa de la palat a declarant pentru site-ul Daily Beast că logodna Prințului Harry și Meghan Markle nu va fi anunțată până când Ducesa de Cambridge nu-l va naște pe al treilea copil. Nasterea este planificată pentru luna aprilie, anul viitor.
Cei doi se pare că nu se grăbesc. Este posibil sa locuiască împreună până decid să se căsătorească.

Biografa regală Penny Juror a declarant că, cu cât cei doi așteaptă mai mult, cu atât mai puține șanse sunt că acest lucru se va mai întâmpla. „Ceasul ei biologic ticăie și, dacă au de gând să se căsătorească și să aibă copii, trebuie să se grăbească și nu să amâne lucrurile”, spune aceasta.

Actrița americană, Meghan Markle are deja 36 de ani și ar încălca obiceiurile regale dacă ea și Prințul vor avea copii în afara căsătoriei. Dar cum până la nunta regală mai sunt doi pași importați de făcut, anunțarea logodnei și, apoi, nunta, Meghan va avea 37 de ani și șanse mai mici de a rămâne însărcinată pe cale naturală.

comentarii

comentarii

Mai mult din: Actual

To Top