Messi, tot mai sigur de a cincea „Gheată de Aur” din carieră. Avans important faţă de Salah

Lionel Messi se îndreaptă spre a cincea „Gheată de Aur” din carieră. Starul Barcelonei a marcat o dată şi în victoria cu 5-1 contra lui Villarreal şi s-a distanţat la trei goluri de principalul său contracandidat la trofeu, Mohamed Salah, scrie digisport.ro

Messi a ajuns la 34 de goluri în actualul sezon din Primera Division pentru Barca, în timp ce Salah are 31, în condiţiile în care mai are şi un meci mai puţin de jucat decât rivalul său. Argentinianul mai are de disputat două meciuri în campionat, cu Levante şi Real Sociedad, iar egipteanul unul singur, cu Brighton.

Golgheterul lui Bayern Munchen, Robert Lewandowski, şi cel al lui Lazio, Ciro Immobile, au şi ei şanse infime de a-l mai depăşi pe Messi: au câte 29 de goluri.

Lionel Messi va cuceri şi un nou Trofeu Pichichi în acest sezon, cel destinat celui mai bun marcator din Primera Division. Argentinianul în vârstă de 30 de ani are nouă goluri în plus, cu două etape înainte de final, în faţa marelui său rival, Cristiano Ronaldo, care plăteşte însă tribut unui debut ineficient de campionat.


Free WordPress Themes, Free Android Games