Alătură-te comunităţii Altfel.md

A murit şi ultimul membru fondator Motörhead, „Fast” Eddie Clarke

A murit şi ultimul membru fondator Motörhead, „Fast” Eddie Clarke

imagine articol

„Fast” Eddie Clarke, ultimul membru supravieţuitor din componenţa iniţială a formaţiei britanice de heavy metal Motorhead, s-a stins din viaţă la vârsta de 67 de ani, informează DPA.

Image result for Fast” Eddie Clarke
ny times

„Suntem devastaţi să vă dăm această veste… că Edward Allan Clarke – sau aşa cum îl ştiam şi îl iubeam cu toţii, Fast Eddie Clarke – s-a stins din viaţă în pace ieri”, spune anunţul postat pe pagina oficială de Facebook a formaţiei.

A murit ieri, 10 ianuarie, în spital în urma unei lupte cu pneumonia.

We are devastated to pass on the news we only just heard ourselves earlier tonight…Edward Allan Clarke – or as we all…

Publié par Official Motörhead sur jeudi 11 Janvier 2018

„Fast Eddie… continuă să cânţi rock and roll acolo sus aşa cum se aşteaptă toţi cei din familia ta Motorhead să faci”, se mai spune pe pagina de Facebook.

„L-am văzut pe Eddie nu cu mult timp în urmă şi era într-o formă grozavă, aşa că este un şoc total”, spune fostul toboşar al trupei, Mikkey Dee.

Clarke s-a născut în Twickenham, West London în octombrie 1950 şi a început să cânte la chitară la 15 ani. A fost introdus în Motörhead de către toboşarul Phil „Philthy Animal” Taylor în 1976, contribuind la cel mai cunoscut hit al trupei, „Ace of Spades”, şi la alte piese alături de liderul trupei Ian „Lemmy” Kilmister, care a murit în 2015.

sursa: Rock-on.

Continuă să citești
comentarii

comentarii

Mai mult din:

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top