Nuntă cu peripeții pentru Gotze. Doar intervenția poliției a putut să calmeze spiritele

Starul de la Borussia Dortmund, Mario Gotze (25 de ani), s-a căsătorit luni cu Ann-Kathrin Brommel, un fotomodel german în vârstă de 28 de ani, dar ceremonia civilă nu a fost lipsită de probleme. Totul s-a încheiat cu intervenția poliției, scrie digisport.ro

Cuplul a spus „Da” în fața ofițerului stării civile și ar fi dorit să evite camerele de luat vederi și aparatele foto, pe care le-au interzis cu strictețe la ceremonia lor. Cu toate acestea, în clădirea din Dusseldorf se oficial și alte căsătorii, unde erau mai mulți fotografi.

Germanii de la Bild susțin că fotograful local Ingo Lammert, prezent în clădire, a aflat că acolo se află și Gotze, jucătorul care i-a adus naționalei Germaniei titlul mondial în urmă cu 4 ani, cu golul pe care l-a marcat în finala cu Argentina. Fratele miresei s-a dus la el și i-a spus că Mario și Ann-Kathrin nu vor să fie fotografiați. Când fotograful a continuat să pozeze cuplul, pe urmele lui au plecat 3 bărbați, printre care același frate al miresei, precum și tatăl ei. S-au aruncat cuvinte grele, iar totul s-a încheiat cu intervenția poliției.

„Au încercat să mă forțeze să scot cadrul de memorie pe care erau pozele; le-am explicat despre libertatea presei, dar ei au văzut situația diferit și au chemat poliția”, a povestit Lammert, potrivit Bild. Fotograful a obținut poza pe care o dorea, cu Mario Gotze și Ann-Kathrin Brommel în fața ofițerului de stare civilă.

O firmă de avocatură i-a trimis lui Ingo Lammert o scrisoare în care i s-a transmis să nu publice pozele, cu toate că.


Free WordPress Themes, Free Android Games