Alătură-te comunităţii Altfel.md

Planul B pentru Real Madrid. „Galacticii” vor ca antrenor unul dintre doi foşti jucători ai clubului

Sport

Planul B pentru Real Madrid. „Galacticii” vor ca antrenor unul dintre doi foşti jucători ai clubului

imagine articol

Real Madrid e nevoită să apeleze la planul B în căutările pentru noul antrenor. După ce variantele Mauricio Pochettino, Massimiliano Allegri, Antonio Conte şi Jurgen Klopp au picat rând pe rând, şefii „galacticilor” au două noi variante de înlocuire a lui Zinedine Zidane, care a surprins lumea fotbalului după ce şi-a anunţat plecarea săptămâna trecută, scrie digisport.ro

Potrivit Marca, madrilenii ţintesc doi foşti jucători ai clubului care n-au antrenat la nivel înalt, aşa cum a fost cazul lui Zinedine Zidane în ianuarie 2016.

Michel şi Michael Laudrup sunt numele la care se gândesc conducătorii madrilenilor. Michel este o veritabilă legendă pe Santiago Bernabeu, unde a ajuns la 13 ani şi pentru care a jucat aproape toată cariera, până la 33 de ani.

Spaniolul în vârstă de 55 de ani este antrenor principal de 13 ani şi a mai fost la Real Madrid, la echipa secundă, în sezonul 2006-2007. Rayo, Getafe, Sevilla, Olympiacos, Marseille şi Malaga sunt celelalte cluburi din cariera de „principal” a lui Michel, care are trei titluri şi o Cupă a Greciei, cu Olympiacos.

Michael Laudrup (53 de ani) a jucat între 1994 şi 1996 la Real Madrid, unde a sosit chiar de la rivala Real Madrid. Danezul are şi el o experienţă de 16 ani ca „principal”. Le-a pregătit pe Brondby, Getafe, Spartak Moscova, Mallorca, Swansea, Lekhwiya (actuala Al-Duhail) şi Al Rayyan.

Continuă să citești
comentarii

comentarii

Mai mult din: Sport

To Top