Alătură-te comunităţii Altfel.md

Marțea trecută i-au spart locuința, iar după trei zile hoții s-au întors în casa jucătorului

Foto: digisport.ro

Sport

Marțea trecută i-au spart locuința, iar după trei zile hoții s-au întors în casa jucătorului

Thomas Partey (26 de ani) a fost din nou victima hoților, după ce casa i-a fost jefuită în urmă cu doar câteva zile. Menajera jucătorului a fost prezentă la prima "vizită", însă nu a putut preveni cele întâmplate. Totuși, a doua oară jucătorul a avut noroc.

Prima dată, jucătorul din Ghana a fost ținta hoților în momentul în care acesta era la Moscova, pentru meciul din Champions League cu Lokomotiv, terminat cu victoria echipei lui Diego Simeone, scor 2-0.

Tâlharii au revenit acasă la Partey în acest weekend, au intrat în casă, însă înăuntru se afla una dintre rudele jucătorului, iar intrușii s-au speriat și au fugit, fără să mai apuce să fure ceva.

Încă nu se cunoaște valoarea totală a obicetelor care i-au fost furate fotbalistului în urmă cu o săptămână, potrivit Marca.

Thomas Partey este cea mai recentă victimă a hoților, dar face parte dintr-o listă lungă

Jucătorii și Antrenorii din La Liga au devenit țintele preferate ale hoților. Astfel de jafuri nu sunt deloc rare în Spania. Lucas Vasquez, Isco, Karim Benzema, chiar și Zinedine Zidane au fost victimele recente.

Jordi Alba, Geoffrey Kondogbia, Philippe Coutinho, William Carvahlo, Alvaro Morata, Joaquin, Ezequiel Garay, Kevin-Prince Boateng, Karim Benzema, Ramiro Funes Mori, Arthur, Gabriel Paulista și Gerard Pique sunt alți jucători care s-au confruntat cu probelma jafurilor.

Locuința lui Casemiro a fost jefuită în timp ce soția și fiica lui erau înăuntru

Casemiro (27 de ani) a fost jucătorul care s-a confruntat cu această problemă chiar înaintea lui Thomas Partey, tot în momentul în care hoții știau că este plecat la meci.

Casemiro a fost integralist în derby-ul capitalei Spaniei, Atletico Madrid - Real Madrid 0-0. Din nefericire, în timp ce brazilianul era pe stadionul Wanda Metropolitano, casa acestuia a fost "vizitată" de hoți.

A fost o noapte de coșmar pentru familia lui Casemiro. Soția și fiica jucătorului se aflau în casă, când hoții au dat buzna în locuință. Fotbalistul de 27 de ani a fost așteptat, după meci, de poliție, alături de care a plecat imediat spre locul faptei.

Familia jucătorului nu a pățit nimic, însă hoții au reușit să fure diverse obiecte din locuința brazilianului. Deocamdată, nu se cunoaște natura și valoarea acestora.

comentarii

comentarii

Mai mult din: Sport

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top