Alătură-te comunităţii Altfel.md

National Geographic va lansa o serie despre viaţa celebrei Aretha Franklin

Foto: David Fern/Redferns/Getty Images.

Cultură

National Geographic va lansa o serie despre viaţa celebrei Aretha Franklin

Regina Muzicii Soul va fi portretizată de actrița, compozitoarea și cântăreața Cynthia Erivo; ea a câștigat și premiile Tony și Grammy pentru prestației ei din musicalul de pe Broadway - „The Color Purple”.

Seria ne va purta prin viața Arethei și va include hit-urile sale: „I Never Loved a Man (the Way I Love You),” „Chain of Fools,” „Don’t Play That Song (You Lied)” și „Baby I Love You.”

De asemenea, va include și filmări cu artista în timp ce interpretează: „Freeway of Love,” „I Knew You Were Waiting (for Me)” și „Sisters Are Doin’ it for Themselves.”

„Aretha a fost o sursă de inspirație pentru mine încă de când eram un copil. Forța ei, pasiunea și sufletul sunt întipărite în moștenirea sa nemuritoare, nu doar sub forma unui artist transcendent care a fost, dar și ca o legendă în ceea ce privește drepturile umane”, spune Erivo.

Ea va interpreta, la rândul ei, cântece din repertoriul Arethei în timpul seriei.

„Faptul că am oportunitatea de a-i aduce moștenirea la viață și faptul că pot să arăt cât de completă a fost ca om, și cât de briliantă, este o onoare”, a mai spus Erivo.

Cântăreaţa americană Aretha Franklin a murit la mijlocul lunii august 2018, în locuinţa sa din oraşul american Detroit, la vârsta de 76 de ani. Legendara artistă a câştigat 20 de premii Grammy şi este cunoscută pentru hituri precum „Respect”, „Chain of Fools” sau „Think”.

Ea este, de asemenea, prima artistă recompensată post mortem cu un premiu special Pulitzer.

Continuă să citești
comentarii

comentarii

Mai mult din: Cultură

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top