Alătură-te comunităţii Altfel.md

(foto) Donatela Versace și-a cumpărat o vilă de 5 milioane de euro pe malul lacului Maggiore

Foto: Matteo Colombo/Getty Images

Lifestyle

(foto) Donatela Versace și-a cumpărat o vilă de 5 milioane de euro pe malul lacului Maggiore

Donatela Versace tocmai și-a asigurat o vilă superbă pentru escapadele de vară care a costat-o 5 milioane de euro. Casa din Meina, un mic cătun din regiunea Piedmont, de la granița Italiei cu Elveția, are o vedere spectaculoasă spre lacul Maggiore și spre munții Alpi, potrivit Arhitectural Digest.

Casa cu patru nivele, cunoscută în zonă cu numele La Verbanella, a aparținut familiei Mondadori, care a cumpărat-o în anii 20, și a găzduit de-a lungul anilor numeroase celebrități, printre care Walt Disney, George Simenon, Thomas Mann și Eugenio Montale.

Se crede că Arnoldo Mondadori, fondatorul celebrei edituri italiene cu același nume și-a făcut oaspeții să lase câte un autograf pe zidul de deasupra şemineului.

Casa cu siguranță nu-i va dezamăgi pe niciunul dintre oaspeții Donatellei Versace.

asa, vopsită într-o nuanță de roz pastelat și care reflectă stilul local, este înconjurată de o grădină luxuriantă cu are o piscină în aer liber și acces privat la lac. Suprafața este de aproximativ 1.400 de metri pătrați, cu 50 de încăperi, dintre care 20 de dormitoare și 12 băi.

La Verbanella / Sursa:Image

Donatella Versace se întoarce la o locuință pe malul unui lac, după ce familia a vândut Villa Fontanelle, de pe lacul Como care a aparținut fratelui său, Gianni Versace, pentru 35 de milioane de euro, în 2008.

Gianni Versace cu o prietenă în fața vilei sale de pe lacul Como / Sursa:Slim Aarons/Getty Images
comentarii

comentarii

Mai mult din: Lifestyle

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top