Alătură-te comunităţii Altfel.md

(foto) Cum arătau actorii celebri la prima lor apariție pe covorul roșu

Foto: Getty Images

Lifestyle

(foto) Cum arătau actorii celebri la prima lor apariție pe covorul roșu

Fie că au avut succes peste noapte sau au muncit din greu înainte de a ajunge cunoscuți, cu toții au avut emoții pentru momentul în care au pășit pentru prima dată pe covorul roșu.

Iată o serie de fotografii cu cei mai îndrăgiți actori la prima lor apariție. Pe unii dintre ei s-ar putea să nu îi recunoști!

Morgan Freeman, 1978

Morgan Freeman a decis să urmeze o carieră în actorie, după ce inițial a lucrat ca mecanic în Forțele Aeriene. Actorul a dat lovitura în 1978, atunci când a interpretat rolul principal în „The Mighty Gents” pe Broadway. La premieră, el a venit alături de soția lui de la acea vreme, Jeanette.

Morgan Freeman, 1978 / Sursa:Broadway News Photo

Meryl Streep, 1979

Înainte ca Meryl Streep să fie unul dintre cele mai respectate nume de la Hollywood, actrița a apărut în filmul „The Seduction of Joe Tynan”, în 1979. Aici, se află la premieră alături de partenerul ei din film, Alan Alda. Un an mai târziu, actrița a obținut rolul principal în „Kramer vs. Kramer”, iar restul este istorie...

Meryl Streep, 1979 / Sursa:Getty

Drew Barrymore, 1982

Drew Barrymore a topit inimile tuturor când a apărut pe covorul roșu la doar șapte ani, pentru premiera filmului lui Steven Spielberg, „E. T.”, în care a jucat.

Drew Barrymore, 1982 / Sursa:Tom Wargacki/WireImage

Robert Downey Jr., 1985

Știai că Robert Downey Jr. a avut o relație cu Sarah Jessica Parker, în tinerețe? Cei doi au pășit împreună pe covorul roșu, la premiera filmului „Going for the Gold: The Bill Johnson Story”, în 1985.

Robert Downey Jr., 1985 / Sursa:Time Life Pictures

Leonardo DiCaprio, 1989

Poate că acum ni-l imaginăm pe DiCaprio mergând pe covorul roșu la fel de bine îmbrăcat ca în „The Wolf of Wall Street”, însă la prima apariție era doar un adolescent.

Leonardo DiCaprio, 1989 / Sursa:Jeff Kravitz/Getty Images

Jennifer Aniston, 1990

Dacă încă te uiți la primele episoade din „Friends”, s-ar putea sa îți amintești cum arăta Jennifer Aniston la începutul anilor 90. Aici, vedeta participa la o petrecere care în final i-a deschis calea către rolul lui Rachel Green.

Jennifer Aniston, 1990 / Sursa:Evan Agostini/Getty Images

George Clooney, 1988

George Clooney era încă un actor în devenire atunci când a participat la premiera filmului „Twins”, alături de iubita de atunci, Kelly Preston.

George Clooney, 1988 / Sursa:Getty Images

Dakota Johnson, 1986

Înainte de a pași pe covorul roșu ca actriță, Dakota Johnson l-a însoțit pe celebrului ei tată, Don Johnson, la premiera filmului „Tin”.

Dakota Johnson, 1986 / Sursa:Alexander Bauer/Getty

Brad Pitt, 1988

Deși a apărut în diverse emisiuni TV încă de la sfârșitul anilor '80, Brad Pitt nu a obținut un rol principal până la cel din „Thelma and Louise”, în 1991.

Brad Pitt, 1988 / Sursa:News Photo

Reese Witherspoon, 1991

Actrița, în vârstă de 15 ani la acea vreme, a întors cu siguranță toate capetele cu ținuta sa purtată la premiera filmului „The Man in the Moon”.

Reese Witherspoon, 1991 / Sursa:Ron Galella/Getty Images

Bradley Cooper, 2001

Rolul pentru care a devenit cunoscut este cu siguranță cel din „The Hangover”, însă actorul mai apăruse anterior în proiecte TV, precum „Alias”.

Bradley Cooper, 2001 / Sursa:Jim Spellman/Getty Images

Natalie Portman, 1994

Actrița a debutat la vârsta de 12 ani în „León the Professional” și a apărut pe covorul roșu purtând o ținută tipică modei din anii 90.

Natalie Portman, 1994 / Sursa:Shutterstock

Christian Bale, 1987

Cu mult înainte de a purta costumul lu Batman, Christian Bale a petrecut câteva ore bune pe covorul roșu, când era doar un copil.

Christian Bale, 1987 / Sursa:Getty Images

sursa: Kissfm

comentarii

comentarii

Mai mult din: Lifestyle

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top