Alătură-te comunităţii Altfel.md

(foto) Artistul care l-a tatuat pe Ed Sheeran și-a pierdut clienții. Care este motivul

Foto: gofashionideas.com

Pe bune

(foto) Artistul care l-a tatuat pe Ed Sheeran și-a pierdut clienții. Care este motivul

Artistul care l-a tatuat până acum pe Ed Sheeran a declarat că o parte dintre tatuajele cântărețului sunt de „rahat” și că din această cauză și-a pierdut mulți clienți.

Kevin Paul i-a făcut peste 40 de tatuaje lui Sheeran, și a mai lucrat și cu alte celebrități, printre care Cara Delevingne, Harry Styles și Rihanna. Deși are un portofoliu bogat, artistul a declarat că tatuajele pe care i le-a făcut lui Sheeran au fost „cel mai bun, dar și cel mai rău lucru”, din cariera sa, scrie Go Fashion Ideas.

Unul dintre cele mai cunoscute tatuaje ale lui Ed Sheeran este leul de pe pieptul artistului, pe care acesta și l-a făcut pentru a marca un moment special – un concert sold-out de pe stadionul Wembley. Între timp, Ed Sheeran și-a acoperit tatuajul cu multe alte simboluri mai mici, iar toată lumea s-a întrebat dacă cel responsabil este Kevin Paul.

Sunt de acord cu toate criticile, multe dintre tatuajele lui nu sunt foarte bune. Mereu mă enervează Ed, mai ales când sunt cu el, pentru că știu că tatuajele lui sunt de „rahat”. Dar fiecare simbol are o semnificație personală pentru el”, a povestit Kevin Paul pentru ziarul The Mirror.

De asemenea, tatuatorul a dezvăluit că și-a pierdut o parte dintre clienți, din cauza tatuajelor pe care i le-a făcut lui Ed Sheeran, care nu sunt relevante pentru portofoliul său de artist tatuator.

Din câte se pare, Kevin este deranjat de faptul că este cunoscut ca fiind „tatuatorul lui Ed Sheeran”, dezvăluind că o parte dintre tatuajele britanicului nici măcar nu sunt realizate de el.

Ed Sheeran / Sursa:Reddit

Viața mea s-a schimbat, eram un artist cunoscut pentru creațiile mele 3D, câștigasem mult premii. Iar apoi toate astea s-au dus pe apa sâmbetei, după ce am început să tatuez pinguini și oameni din turtă dulce pe tot felul de popstaruri.

Evident că toți clienții mei au fugit. Toată lumea credea că sunt cel mai tare și iată că nu am mai fost. Eu chiar știu să fac tatuaje wow, am câștigat premii pentru ele”, a povestit Kevin Paul.

sursa: Kissfm

comentarii

comentarii

Mai mult din: Pe bune

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top