Alătură-te comunităţii Altfel.md

Elton John a zis despre Michael Jackson că „nu putea face față companiei adulților sub nicio formă”

Foto: Adam Scull/PHOTOlink/MediaPunch /IPX

Cultură

Elton John a zis despre Michael Jackson că „nu putea face față companiei adulților sub nicio formă”

Elton John și-a scris memoriile și pregătește să lanseze o carte - „Me”. Într-unul dintre capitole, artistul vorbește despre Michael Jackson și interacțiunile pe care le-a avut cu Regele Pop, pe vremea când era tânăr, scrie Un site de muzică.

„Îl știu pe Michael de când avea 13 sau 14 ani. Era cel mai adorabil copil pe care puteai să ți-l imaginezi vreodată. Însă, la un moment dat, pe măsură ce a crescut, a început să se izoleze de lume și de realitate, așa cum a făcut și Elvis Presley.”

Elton spune că MJ a devenit bolnav ori din cauza unei condiții pe care o avea „în capul lui”, ori din cauza medicamentelor care i-au fost prescrise.

„Dumnezeu știe ce era în capul lui și Dumnezeu știe ce medicamente erau pompate în el, dar de fiecare dată când îl vedea, în anii săi de maturitate, mă gândeam cum săracul și-a pierdut complet mințile. Și nu vorbesc aici despre modul light. Era cu adevărat bolnav și era deranjant să fii în prezența lui”, mai scrie John.

Artistul mai spune, de asemenea, cum MJ nu „putea face față companiei adulților sub nicio formă.”

Elton a avut propria luptă de tras cu dependențele și a vorbit deschis despre asta în noua lui carte: „Aproape mi-am distrus sufletul. Sufletul meu a fost negru până am știut cum să cer ajutor. Abia atunci, o dâră de lumină s-a ivit, iar sufletul meu a spus că încă este aici și poate fi salvat.”

Cartea a apărut marți, 15 octombrie.

comentarii

comentarii

Mai mult din: Cultură

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top