Alătură-te comunităţii Altfel.md

Au câștigat o sumă uriașă, dar casa de pariuri refuză să le dea banii. Pe ce au mizat

Foto: digisport.ro

Sport

Au câștigat o sumă uriașă, dar casa de pariuri refuză să le dea banii. Pe ce au mizat

Doi fani din Salford ai lui Manchestre United, Gary Smeaton și prietenul său, Kris Shenton, au crezut că au dat lovitura la pariuri când au câștigat 23.400 de lire sterline, adică în jur de 26.000 de euro, dar casa de pariuri a refuzat să plătească, scrie digisport.ro

Pariul a fost plasat în ianuarie, pe rugby. Cei doi au pariat câte 50 de lire sterline pe același bilet, pentru ca Jackson Hastings să fie desemnat "Man of Steel", iar "diavolii roșii" să termine sezonul în top 5, cu o cotă de 8 la 1.

Ambele pariuri au ieșit, după ce "diavolii" au ajuns în marea finală, pe Old Trafford, acolo unde vor întâlni St. Mirren sâmbătă, iar Hastings a fost desemnat "Man of Steel", potrivit noului sistem de votare din acest sezon.

O casă de pariuri nu vrea să achite un câștig de 23.400 de lire

Cu toate acestea, celebra casă de pariuri William Hill nu le plătește câștigul de 23.400 de lire. Motivul este unul surprinzător, și anume că cele două pariuri sunt direct legate unul de altul, cu influență reciprocă.

"Am pus pariul în urmă cu 9 luni, la Swinton de la William Hill. Tipul de la ghișeu mi l-a scris pe o foaie. Prietenul meu a ținut și el pariul. Noi nu am visat niciodată că va ieși. Nu am crezut niciodată că Salford va termina în top 5, dar chiar am avut o idee despre faptul că Hastings et fi numit Man of Steel. Sunt un mare fan al lui Salford.

William Hill a spus acum că au văzut pariul nostru ca și cum ar fi două pariuri de 50 de lire și vor să ne dea câte 1.700 de lire. Eu nu am acceptat. Vreau totul. Directorul executiv de la William Hill a refuzat să vorbească cu mine. Kris și cu mine eram atât de entuziasmați în weekend. Acum suntem atât de supărați! M-am dus înapoi la agenția unde am pus pariul și persoana care mi l-a scris a spus că probabil că era adormit pe jumătate când a făcut-o", a spus Gary.

Un purtător de cuvânt de la William Hill a spus: "Așa cum e în regulamentul nostru, a apărut o contingență relaționată atunci când una sau maimulte părți ale pariului plasat afectează venitul pariului. În acest caz, pariurile ca Jackson Hasting să câștige Man of Steel și Salford să termine în opt 5 sunt relaționate.

Dacă deznodământul este acesta, celălalt pariu ar fi direct influențat iar astfel, prețul dublu ar fi semnificativ mai mic. Acest pariu a fost luat ca eroare umană și a fost corectat în consecință. Niciun moment, de la începutul sezonului, nu a existat această ofertă dublă. Din păcate, ne dăm seama că este dezamăgitor pentru client și ceea ce putem face este să ne cerem scuze".

În cazuri de acest fel, Serviciul independant al adjudecării pariurilor (IBAS) oferă o judecată imparțială în disputele dintre clienți și casele de pariuri.

comentarii

comentarii

Mai mult din: Sport

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top