Alătură-te comunităţii Altfel.md

Belgienii au aflat ce au scris spaniolii de la AS despre Thibaut Courtois: „E ca o găină fără cap!"

Foto: digisport.ro

Sport

Belgienii au aflat ce au scris spaniolii de la AS despre Thibaut Courtois: „E ca o găină fără cap!"

După un meci care se putea termina dezastruos pentru Real Madrid (remiza pe teren propriu, scor 2-2, cu Club Brugge), Thibaut Courtois (27 de ani), portarul "galacticilor" din prima repriză, a primit foarte multe critici. Presa din Belgia a aflat ce au scris ibericii despre goalkeeper-ul de la naționala pregătită de Roberto Martinez, scrie digisport.ro

Belgienii au scris despre întâlnirea neplăcută a lui Courtois cu una dintre echipele din țara sa. Portarul a fost schimbat la pauză, după ce Club Brugge a intrat la vestiare cu scorul de 2-0. Zinedine Zidane a afirmat că goalkeeper-ul a avut "probleme la stomac" și de aceea a fost nevoie de serviciile portarului de rezervă, Alphonse Areola (26 de ani).

Cei de la Walfoot au scris despre un articol publicat de spaniolii de la AS, în care ibericii l-au făcut praf pe Courtois.

"Ziarul spaniol AS a scris despre evoluția dezamăgitoare a lui Thibaut: 'A avut de apărat trei șuturi pe poartă, dintre care două s-au transformat în goluri. Era ca o găină fără cap, chiar dacă trebuie să admitem că Bonaventure a avut și noroc. Oricum, la al doilea gol, portarul belgian a ajuns prea târziu la minge'", au prezentat cei de la Walfoot o parte din articolul spaniolilor.

"Santiago Bernabeu și-a pierdut răbdarea cu Thibaut Courtois. Încă de la fluierul de start, toate huiduielile și fluierăturile au fost adresate portarului naționalei Belgiei", au mai scris cei de la AS.

Real Madrid - Club Brugge 2-2 | Remiză chinuită pentru "galactici"

Real Madrid suferă în continuare în Champions League. După înfrângerea cu PSG, 0-3, galacticii au fost la un pas de un eșec și cu Brugge, pe Santiago Bernabeu, dar au obținut o remiză pe final, 2-2.

Belgienii au deschis scorul, după o execuție ciudată a nigerianului Emmanuel Dennis. Realul a mai primit o lovitură în prima repriză. Modric a greșit inexplicabil, iar același Dennis l-a executat pe Courtois după ce s-a împiedicat.

Oamenii lui Zidane au reintrat în joc în partea secundă. Ramos a marcat de la limita offside-ului. VAR-ul a dovedit că fundașul galacticilor se afla în poziție corectă.

Pe final, Brugge a rămas în zece, după eliminarea lui Vormer. La faza următoare, Casemiro a restabilit egalitatea. Real Madrid - Club Brugge s-a terminat 2 la 2, iar spaniolii au un singur punct în două etape din UEFA Champions League.

comentarii

comentarii

Mai mult din: Sport

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top