Alătură-te comunităţii Altfel.md

Au apărut primele fotografii cu noile telefoane Samsung Galaxy S10 și S10+

Foto: Notebookcheck

Sci-Tech

Au apărut primele fotografii cu noile telefoane Samsung Galaxy S10 și S10+

Seria de gadgeturi Samsung Galaxy S10 se anunță a fi una spectaculoasă și va include câte un gadget interesant pentru fiecare posibil client.

La fel ca în ultimii ani, iminenta lansare a unui smartphone de top a ajuns să fie însoțită de un val de speculații și zvonuri. Producătorii au devenit din ce în ce mai incapabili în a ține un secret, iar detalii precum cele de mai jos au mari șanse să se dovedească a fi adevărate.

Insiderul Veniamin Geskin a publicat pe Twitter poze cu noile Samsung Galaxy S10 și S10 +, care urmează a fi lansate în curând de gigantul sud-coreean, scrie Life.ru.

Caracteristica principală a telefoanelor inteligente este un ecran „găurit”. Camera pentru selfie este situată în partea dreaptă sus, iar pictogramele de servicii din această zonă sunt deplasate spre centru.

Ambele smartphone-uri au un ecran curbat, o cameră triplă și o mufă pentru căști. Difuzorul telefonic este situat sub rama superioară.

Dispozitivele vor fi prezentate în premieră pe 20 februarie la San Francisco. Cel mai probabil, pre-comenzile se vor deschide în pe data de 21 februarie, a doua zi după lansare.

Continuă să citești
Publicitate
comentarii

comentarii

Mai mult din: Sci-Tech

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top