Alătură-te comunităţii Altfel.md

(video) Soprana fără adăpost din metroul din L.A. a primit o ofertă grandioasă de la o celebră casă de discuri din SUA

Foto: @LAPD/Twitter

Pe bune

(video) Soprana fără adăpost din metroul din L.A. a primit o ofertă grandioasă de la o celebră casă de discuri din SUA

Cântăreața fără adăpost care a cucerit inimile tuturor cu vocea sa incredibilă, identificată ca o emigrantă din Rusia pe nume Emily Zamourka, a primit acum șansa vieții sale: i s-a oferit un contract de milioane cu una din cele mai bune case de discuri din lume, care aparține producătorului Joel Diamond, nominalizat de două ori la premiile Grammy.

Anunțul a fost făcut de însăși producătorul american pentru publicația TMZ. Acesta a declarat că a întocmit o scrisoare de ofertă pentru Zamourka, în speranța de a înscrie cu ea un „album grandios de muzică clasică pentru soprana din metrou”.

Diamond a menționat că prima înregistrare se va fi numită „Paradise” și va fi lansată pe Silver Blue Records, casa de discuri pe care a fondat-o în 1973.

Producătorul a aflat pentru prima dată despre cântăreața acum celebră, după ce Departamentul de Poliție din Los Angeles a postat pe Twitter un videoclip cu femeia, ce interpreta magistral aria lui Ciacomo Pucini „O mio babbino caro”, în timp ce își căra lucrurile în pungi prin metroul din Los Angeles.

Emily Zamourka, cântând la vioară / Sursa:Inside Edition

Internetul s-a îndrăgostit imediat de muziciana de 52 de ani. Femeia s-a dovedit a fi Emily Zamourka, o profesoară de muzică, venită în Statele Unite din Rusia acum 24 de ani. O vreme, ea a predat lecții de vioară și pian pentru a se întreține, dar apoi s-a îmbolnăvit și a rămas pe străzi în 2016, după ce nu a mai putut să-și plătească facturile medicale.

Viața lui Emily Zamourka ar fi luat o turnură nefastă acum doi ani, când un hoț i-a smuls vioara din mâini. Deși chiar în aceeași zi un bărbat i-a întors vioara după ce l-a urmărit pe tâlhar, instrumentul a fost distrus ireparabil, fiind aruncat pe marginea drumului. Emily își amintește că începând din acea zi, nu a mai fost capabilă să se întrețină. Până atunci, femeia era o figură cunoscută în Los Angeles, fiind deseori văzută cântând la vioară pe străzi.

„Vioara mea costa 10.000 de dolari. Era comoara mea! O aveam de mulți mulți ani. Era totul pentru mine”, a declarat femeia pentru Inside Edition.

Femeia a devenit celebră, iar gesturile frumoase au început să vină pentru ea din toate părțile. O strângere de fonduri a fost inițiată pe platforma GoFundMe, unde deja au fost adunați câteva zeci de mii de dolari. Ea a fost rugată să cânte la un festival italian din Los Angeles în acest weekend și deja i se caută o locuință.

Întâi de toate, Zamourka își dorește o vioară bună și are nevoie să-și trateze o rană de la încheietura mâinii. Până atunci, însă, a primit un instrument pentru începători, iar acest gest a făcută să izbucnească în plâns.

comentarii

comentarii

Mai mult din: Pe bune

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top