Alătură-te comunităţii Altfel.md

Oliver Hoare, fostul iubit al Prințesei Diana a murit

Foto: Daily Express

Lifestyle

Oliver Hoare, fostul iubit al Prințesei Diana a murit

Despre idila lui Charles cu Camilla, în timpul mariajului cu Diana, toţi ştiu. Puţini sunt, însă, cei care cunosc poveştile despre fosta Prinţesă de Wales şi amanţii ei. Unul dintre ei era Oliver Hoare, prieten de-al lui Charles, pentru care Diana a făcut o adevărată obsesie la începutul anilor `90, scrie Adevărul.

Potrivit presei internaţionale, fostul amant al Prinţesei Diana, Oliver Hoare, a murit la 73 de ani, în interiorul reşedinţei lui din Franţa, în urma unei bătălii crunte cu cancerul. Bărbatul, care era mai mare cu 16 ani decât Diana, ar fi avut o aventură cu aceasta în anii `90.

Deşi public n-a recunoscut nicicând, toţi cei care îl cunoşteau pe Oliver Hoare erau la curent cu obsesia Prinţesei Diana vizavi de el. Potrivit unor apropiaţi, Lady Di obişnuia să-l bage pe ascuns în Palatul Kensington şi, cândva, cei din staff-ul palatului l-au surprins aproape dezbrăcat ascunzându-se după un copac, după ce s-a pornit alarma în mijlocul nopţii.

Diana și Hoare, bărbatul pentru care făcuse o obsesie / Sursa:Getty Images

Diana i-ar fi zis confidentei sale, Lady Bowker, că visează să „trăiască în Italia cu chipeșul Hoare”. Totuși, Hoare nu era dispus s-o părăsească pe soția lui, moștenitoare a unui imperiu petrolier, și, în 1994, a încercat să pună punct amantlâcului cu Diana. Ce nu știa el e că în felul acesta o să pornească o tornadă. Diana l-a „bombardat” cu telefoane în miezul nopții, încercând să-l recâștige.

Charles, Diana, Hoare și soția lui / Sursa:Shutterstock / Daily Mail

La insistențele soției sale, Hoare a contactat poliția și a încercat să pună stop apelurilor. Peste 300 de apeluri au fost reperate ca venind din linia privată de la Palatul Kensington, altele de la telefoanele publice din zona palatului. Ulterior, poliția a anunțat că cercetările au luat sfârșit, „la cerința domnului Hoare”.

Vorbind despre aceste apeluri, Diana a recunoscut, în interviul cu Martin Bashir din 1995, că obișnuia să-l sune pe Hoare. „Pe o perioadă de șase – nouă luni, l-am telefonat de câteva ori, dar în niciun caz obsesiv”, a insistat ea. Biograful Lady Colin Campbell susține că Diana era disperată la acea vreme, căci aflase că e însărcinată și că a fost nevoită să facă avort. O supoziție halucinantă, dar care ar da sens acestei nebunii.

comentarii

comentarii

Mai mult din: Lifestyle

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top