Alătură-te comunităţii Altfel.md

Boateng la Barcelona. Declarația cu care a intrat deja în inima fanilor, înainte de prezentare

Foto: digisport.ro

Sport

Boateng la Barcelona. Declarația cu care a intrat deja în inima fanilor, înainte de prezentare

Kevin-Prince Boateng, 31 de ani, noul jucător al echipei FC Barcelona, a vorbit despre mutarea sa la campioana Spaniei. Germanul cu origini ghaneze va merge sub formă de împrumut pe Camp Nou, până la finalul sezonului, cu opţiune de cumpărare pentru 8 milioane de euro.

"Barcelona, vin! Sunt trist că părăsesc Sassuolo, dar e o şansă incredibilă. Nu mă întrebați de Real Madrid, trecutul este trecut. Vreau doar sa mă concentrez pe ceea ce voi face la Barcelona și sper să înscriu pe Bernabeu, la următorul El Clasico!", a spus Boateng, conform Sky Sport.

Primul "El Clasico" din 2019 se va juca pe data de 2 martie, de la ora 21:45. În prima confruntare din actuala stagiune, FC Barcelona a zdrobit Real Madrid cu scorul de 5-1 pe data de 28 octombrie, pe Camp Nou.

Fostul jucător de la Borussia Dortmund, Tottenham şi AC Milan va fi prezentat marţi.

Boateng a jucat 13 meciuri și a marcat 4 goluri în Serie A pentru Sassuolo în acest sezon.

Rival cu fratele său

Chiar dacă putea juca în naționala Germaniei, evoluând de altfel la grupele de juniori, Kevin-Prince Boateng a ales să reprezintă Ghana în fotbalul mare. În schimb, fratele său Jerome Boateng a ales să joace pentru Germania.

Am avut parte de un moment istoric la Mondialul din 2014, când cele două naționale s-au întâlnit în faza grupelor, iar cei doi frați au fost rivali, partida încheindu-se la egalitate, scor 2-2.

comentarii

comentarii

Mai mult din: Sport

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top