Alătură-te comunităţii Altfel.md

Studenții Universității de Stat au luptat pentru titlul de Miss & Mister USM 2017. Iată cine sunt câștigătorii

Student Life

Studenții Universității de Stat au luptat pentru titlul de Miss & Mister USM 2017. Iată cine sunt câștigătorii

imagine articol

Ieri, în incinta unui club din Chișinău, a avut loc marea bătălie pentru titlurile de Miss și Mister USM 2017, unde 12 studenți și-au etalat calitățile pe parcursul a câtorva ore, demonstrând juriului de ce merită premiul mare.

Atmosfera a fost încinsă de dansul a cinci băieți, care au transpirat din greu pentru a distra publicul și care au pregătit scena pentru marea bătălie compusă din cinci probe: prezentarea, defilarea în costume naționale, proba de inteligență, tema pentru acasă și defilarea în rochii de mireasă și costume de miri.

„Pregătirile pentru acest eveniment au durat trei săptămâni, în care am lucrat împreună cu întreaga echipă pentru aceste cinci probe. Participanții s-au încadrat activ, sunt foarte deschiși pentru colaborare și foarte talentați”, spune Ion Răilean, organizator.

Concursul a fost imprevizibil, cu participanții prinși în plasa emoțiilor și cu un public activ și relaxat. S-au transmis mesaje puternice, cum ar fi rolul voluntariatului și a faptelor bune, femeia independentă și importanța laturii emotive și sensibile pentru un bărbat adevărat.

Momentul care a tulburat atmosfera a fost în timpul probei „Poartă ie cu mândrie”, unde o participantă a defilat cu un miel viu în brațe. Iar dacă proba defilării a încălzit publicul, cea de inteligență la înfierbântat la propriu: participanții și-au pus pe tavă originalitatea, inteligența și simțul umorului. Nici „Tema pentru acasă” nu s-a lăsat fără emoții și incidente, însă cei 12 studenți ne-au încântat cu multitudinea de talente pe care le posedă.

„Am avut parte de o experiență frumoasă în acest concurs, întrucât nu am mai activat în domeniul modelingului. Le mulțumesc organizatorilor pentru explozia de emoții pozitive care mi-au oferit-o, iar eu cred că voi participa și anul viitor”, ne-a spus participanta Carina Stavinschi.

Spre deosebire de anul trecut, defilarea în rochii de seară a fost înlocuită cu defilarea în rochii de mireasă și costume de miri, unde din fiecare participant a fost „scoasă” latura cea mai gingașă și elegantă. Iar după încă o pauză muzicală, jurații și-au anunțat decizia. S-au oferit titluri de Miss & Mister inteligență, zâmbet, creativitate, originalitate, vice miss și mister și simpatia publicului. Titlul mare, însă, a fost obținut de către studenții Adrian Sîrbu(Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării) și Corina Braga(Facultatea de Economie). Fiecare participant a primit numeroase cadouri din partea partenerilor.

Corina Braga, Facultatea de Economie
Adrian Sîrbu, Facultatea Jurnalism și Științe ale Comunicării

Publicul a rămas mulțumit atât de atmosfera acestui eveniment și de spectacolul pe care l-a oferit, cât și de decizia juriului, iar Tatiana Radu este de părere că „Jurizarea pentru Mister a fost pe bună dreptate, dar unele nominalizări pentru Miss au fost cam nechibzuite. Organizatorii s-au străduit mult și ne-au oferit un eveniment ce nu a mai fost până acum”.

De asemenea, pe scena Miss & Mister USM 2017 au evoluat mai mulți artiști, printre care și Olga Verbițchi, iar seara s-a încheiat cu aplauze și multe fotografii.

reportaj realizat de studenta stagiară, Lena Baciu

Continuă să citești
comentarii

comentarii

Mai mult din: Student Life

To Top