Alătură-te comunităţii Altfel.md

Un video în care Kate Middleton joacă într-o piesă de teatru face furori pe Internet

Pe bune

Un video în care Kate Middleton joacă într-o piesă de teatru face furori pe Internet

Nu a fost o surpriză pentru ea că viața ei va fi răscolită, an cu an, atunci când s-a căsătorit cu Prințul William al Marii Britanii. Au apărut în presă fotografii cu ea defilând într-un outfit revelator în timpul facultății, altele surprinse în timp ce făcea topless într-o vacanță, iar acum un video în care juca într-o piesă de teatru.

Stați liniștiți, nu e vorba despre niciun video care i-ar putea afecta imaginea Ducesei de Cambridge. Ne referim la unul realizat pe când Kate avea doar 13 ani, deci pe când nici nu visa că va face parte din familia regală ori că-l va naște pe viitorul rege al Marii Britanii.

Pe atunci, Kate participa la piesa de teatru organizată de școala sa. St. Andrew`s Preparatory Scholl din Buckhold. În video, o ghicitoare îi prezice viitorul, iar ea pare încurajată de prezicere:

„- Curând vei întâlni un bărbat chipeș, și foarte bogat.

– Asta tot ce-mi doresc. El se va îndrăgosti de mine?

– Da, o va face.

– Și se va căsători cu mine?

– Da, te va lua de nevastă”, este dialogul dintre personajul jucat de Kate și respectiva ghicitoare. Ei bine, trebuie să recunoaștem că „ghicitoarea” nu era departe de adevăr. N-a prezis, însă, că e vorba despre cel mai bogat om din țară și că o va face, în viitorul apropiat, regină!

sursa: Ok Magazine

Continuă să citești
comentarii

comentarii

Mai mult din: Pe bune

To Top