(video/foto) O studentă din Japonia și-a pierdut camera foto în mare. Timp de doi ani aparatul a plutit la 250 km depărtare și a fost găsit intact

Într-o poveste extraordinară despre noroc și coincidență, o cameră pierdută în Oceanul Pacific a fost găsită după doi ani în stare perfectă de funcționare și returnată proprietarei de drept, scrie Meduza.  

La sfârșitul lunii martie, un grup de elevi de clasă primară care făceau curat pe o plajă din Taiwan, au găsit o cameră foto într-o husă rezistentă la apă care arăta ca o piatră, acoperită de scoici și alge marine. Copiii și profesorul lor, pe nume Park Lee, au crezut că este distrusă de apă, apoi au scos-o din husa de protecție și aparatul s-a dovedit a fi complet funcțional și, culmea, cu bateria încărcată!

2018.03.28岳明國小孩子淨灘時發現的相機,最開始撿到的時候整個機殼,黏滿藤壺、貝殼,讓相機變成蠻酷的造型!

Publiée par Park Lee sur mardi 27 mars 2018

Lee s-a uitat la poze: multe fotografii erau cu aceeași fată, în timp ce pe alte fotografii a văzut panouri și alte imagini cu inscripții în limba japoneză în japoneză. Lee și-a dat seama că proprietarul aparatului era o tânără japoneză care a făcut scufundări în septembrie 2015 – ultima fotografie a fost făcută pe 7 septembrie.

蘇澳海邊撿到的相機照片~拍攝日期2015.05.30感謝大家!已找到相機失主!一位正在東京就讀大學英語系的女孩。2018.03.29

Publiée par Park Lee sur lundi 26 mars 2018

蘇澳海邊撿到的相機照片~拍攝日期2015.07.30應該是在水族館拍攝感謝大家!已找到相機失主!一位正在東京就讀大學英語系的女孩。2018.03.29

Publiée par Park Lee sur lundi 26 mars 2018

 

Serina Tsubakihara, o studentă din Japonia, era în vacanță pe insula Ishigaki, atunci când a pierdut aparatul foto, introdus într-o husă waterproof.

„Făceam scuba diving și am pierdut camera când unul dintre prietenii mei a rămas fără oxigen și a avut nevoie de ajutor”, a povestit Tsubakihara.


Free WordPress Themes, Free Android Games