(video) Serviciul poştal din Rusia a lansat prima dronă, care s-a prăbuşit violent, împreună cu coletul pe care îl transporta

Recent, serviciul poştal din Rusia a testat o dronă de livrare în oraşul Ulan-Ude, din Siberia care trebuia să transporte un colet din capitala Buryatiei într-o localitate din apropiere. Drona s-a prăbuşit violent la câțiva kilometri de la locul lansării, după ce s-a izbit de un zid al unei case de locuit, ceea ce a dus la distrugerea completă a aparatului, scrie Life.ru.

Rusia a anunţat planurile de a începe livrarea scrisorilor cu ajutorul dronelor. Este o idee foarte bună, având în vedere că într-o ţară atât de mare, cu o vreme imprevizibilă, transportul este de multe ori întrerupt.

Drona de 20.000 de dolari trebuia să ridice un mic pachet şi să îl livreze la un sat apropiat. Dispozitivul a eşuat spectaculos, parcurgând doar o mică distanţă înainte să se prăbuşească într-o clădire cu trei etaje.

Nimeni nu a fost rănit de accident, în afară de dronă şi de mândria autorităţilor din acea localitate.

Totuşi, proiectul va continua. „Nu ne vom opri cu asta, vom continua să încercăm”, a precizat Alexei Tsydenov, un oficial din regiune. „Cei care nu riscă nu au rezultate,” a adăugat el.

Фото: © РИА Новости / Марк Агнор

 

Nu se ştie exact ce s-a întâmplat, dar realizatorii proiectului suspectează că reţeaua de Wi-Fi din zonă a avut o influenţă.


Free WordPress Themes, Free Android Games