Alătură-te comunităţii Altfel.md

(foto) WC-ul placat cu aur de 100.000 de dolari

Pe bune

(foto) WC-ul placat cu aur de 100.000 de dolari

imagine articol

Ai da 75.000/100.000 de dolari pe un WC Louis Vuitton? Nici dacă-i din aur şi a fost conceput de designerii prestigioasei case de modă?

Pentru cei care ţin la eleganţă, artista Illma Gore din Los Angeles a creat un WC stil Louis Vuitton care costă 100.000 de dolari (circa 1.765.700 de lei). Acesta este placat cu aur şi piele din poşete Louis Vuitton. Gore a muncit trei luni pentru a realiza acest proiect.

Messy Celebrities

Ea a folosit pentru confecţionarea WC-ului extravagant poşete originale Louis Vuitton în valoare de 15.000 de dolari, dar şi o valiză creată de aceeaşi casă de modă de 3.000 de dolari. WC-ul are semnătura Louis Vuitton şi este în prezent expus la salonul Tradesy din California. Toaleta este perfect funcţională, iar vasul în care se urinează este confecţionat din porţelan de cea mai bună calitate. Până acum nu a fost folosit de nimeni.

Artista a devenit cunoscută după ce a făcut un portret nud al preşedintelui Donald Trump înainte de alegeri, intitlat „Fă America măreaţă din nou”, după sloganul acestuia în campania electorală. Illma Gore a primit ameninţări cu moartea după această ispravă şi a plecat în Marea Britanie să scape de agitaţia pe care a provocat-o la acea vreme. Ea şi-a dat acordul pentru ca Galeria Maddox din Mayfair să vândă tabloul controversat. Lucrarea a fost scoasă la vânzare la galeria londoneză cu preţul de 1 liră sterlină.

sursa: Click.ro.

Continuă să citești
comentarii

comentarii

Mai mult din: Pe bune

To Top